Oudelaan 4 ZUIDBROEK

€ 240.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Gelegen aan de Oudelaan in Zuidbroek staat deze karakteristieke vrijstaande woning met slapen en baden op de begane grond, ruime tuin en vrijstaande stenen garage. De woning dient gemoderniseerd te worden en is uitermate geschikt voor de handige klusser. Met maar liefst 5 slaapkamers is deze woning ideaal voor gezinnen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, woonkamer (ca.15m²) , keuken met eetgedeelte(ca.12m²), drie slaapkamers (resp. ca. 8m², 16m² en 10m²), bijkeuken met cv opstelling en witgoedaansluitingen (ca.12m²), toilet en badkamer met douche (ca.7m²).

Verdieping:
Voorzien van drie slaapkamers (allen ca.9m²) met knieschotten voor bergingsruimte. De eerste verdieping heeft voldoende mogelijkheden bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel voor het creëren van extra ruimte.

Buiten:
Ruime oprit met plaats voor meerdere voertuigen, vrijstaande stenen garage(ca 40m2), riante tuin aan de achterzijde van de woning gelegen.

Omgeving:
Zuidbroek maakt de combinatie van elders werken èn wonen in een dorp goed mogelijk! Daarnaast beschikt Zuidbroek over een goede openbare verbinding (o.a. treinverbinding naar de stad Groningen). Alle mogelijkheden voor gezinnen die zich hier willen vestigen zijn aanwezig, want het dorp beschikt over diverse voorzieningen. Sportgelegenheden, basisscholen en meerdere winkels behoren tot het pakket en daarnaast is de woning gelegen op slecht enkele minuten fietsen van 'Botjes Zwembaai' te Zuidbroek.

INFO:
-Ruime oprit voor meerdere voertuigen
- Vrijstaande stenen garage
- Slapen en baden op de begane grond.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 240.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 785m 2 (96m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 7 (6 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin
Ligging
Garage Vrijstaand steen. voorzien van elektra
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182