Nieuwediep 7 NIEUWEDIEP

€ 275.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

LET OP: Momenteel rust er nog een bedrijfsbestemming op dit perceel. Op verzoek van koper kan een eventuele aanvraag tot wijziging naar 'uitsluitend' een bestemming wonen worden doorgezet.

Deze VRIJSTAANDE woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat aan het Nieuwediep. De woning is enige jaren geleden volledig verbouwd, gemoderniseerd en veel beter geïsoleerd. De grote stenen schuur/garage achter de woning is uiteraard geschikt als bedrijfsruimte, maar beschikt ook over voldoende gelegenheid van een aantal parkeerplekken en opslagruimte. Daarnaast beschikt de schuur over een royaal begaanbare verdieping, welke geschikt is als kantoorruimte met kantine.

Het Nieuwediep is gegraven tussen 1800 en 1833. Voorheen werd deze plek ook wel de 1e en 2e Gietermond genoemd. Nieuwediep ligt aan de rand van de gemeente Drenthe, tegen de grens van Groningen. De woning ligt nabij de N33 waardoor o.a. Groningen, Veendam en Assen goed bereikbaar zijn met de auto. Veendam ligt op nog geen kwartier rijden en beschikt over alle voorzieningen.

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met trapopgang, toilet; moderne badkamer (ca.7m²); eetkamer (ca.11m²) voorzien van ingebouwde kast; L-vormige woonkamer (ca.20m²); meterkast; half open keuken met aangebouwde opstelling (ca.12m²).

Eerste verdieping:
Overloop (ca. 1,5 m²), 4 slaapkamers (resp. ca.5m², ca.6m², ca.9m² en ca.25m²), gedeeltelijk bergruimte achter het knieschot.

EXTRA INFO
* Flink gemoderniseerd
* Goed geïsoleerd
* Bosch CV-ketel (ca. jaren '90 en eigendom)
* Badkamer op de begane grond


*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 275.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1915
Oppervlakte 413m 2 (118m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Plaats
Ligging
Garage Geen garage
Schuur Vrijstaand steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182