Viaductstraat 12 TER APEL

€ 274.500,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Op loopafstand van het centrum ligt op een ruime hoekkavel deze vrijstaande woning aan de vaarroute tussen Stadskanaal en Ter Apel. De woning beschikt over slapen en baden op de begane grond waardoor de woning voor bijna alle leeftijden geschikt is. In 2014 zijn de gevels en vloeren gedeeltelijk geïsoleerd. Verder beschikt deze locatie over een kavel van 341m² eigen grond, met meerdere bergingen en een overkapping. Vanwege de bestrating aan de achterzijde van de woning is de tuin onderhoudsarm te noemen. Een ideale kans voor diegene die voor een betaalbare koopsom vrijstaand, nabij voorzieningen en levensloopbestendig wil wonen.

Het centrum van Ter Apel beschikt over meerdere faciliteiten met onder andere supermarkten, winkels, een huisarts, sportverenigingen en nog veel meer. Nabij gelegen is de N366 die de verbinding naar Emmen, Stadskanaal en Groningen goed mogelijk maakt. 

INDELING
Begane grond:
Entree/hal met opgang naar boven, meterkast en toilet (ca.12m²); relatief ruime woonkamer/eetkamer (ca.33m²) hal met toegang tot de volgende vertrekken; dichte keuken met hoekkeuken en vaste kast (ca.18m²); badkamer die beschikt over een inloopdouche (ca.8m²) en de bijkeuken met wasmachineaansluiting (ca.13m²); slaapkamer beneden (ca.22m²)

Eerste verdieping:
Overloop (ca.1,5m²); ruime slaapkamer (ca.25m²)

Tuin:
De tuin die op het oosten gelegen ligt beschikt over meerdere bergruimten wat ideaal is om uw spullen in kwijt te kunnen. De grootste overkapping zou gebruikt kunnen worden om uw auto droog te laten staan bij slecht weer. Verder is de tuin voornamelijk bestraat.

Extra info:
- Slapen en baden begane grond
- HR++ beglazing
- Energielabel C
- Parkeren op eigen terrein

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Koopsom € 274.500 ,- kosten koper
Status Te koop
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 341m 2 (138m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 4 (2 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming C.v.-ketel

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin
Ligging
Garage Vrijstaand hout, carport. voorzien van elektra
Schuur Aangebouwd hout

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182