Huis Makelaardij, uw verkoopmakelaar!

Huis Makelaardij, uw verkoopmakelaar!

Er komt heel wat bij kijken, een huis verkopen. U zoekt een makelaar die u begrijpt en helpt bij de moeilijke beslissingen. Huis Makelaardij, uw verkoopmakelaar!


Hoe doet Huis Makelaardij dat? 

Van ons kunt u een professionele aanpak verwachten. Met een uitgebreid aanbod van producten en diensten. Daarnaast werken bij Huis Makelaardij gecertificeerde makelaars en taxateurs, die als persoonlijk lid aan de NVM verbonden zijn. Vanzelfsprekend behartigt Huis Makelaardij alleen het belang van u als verkoper!


Van tussenwoning tot woonboerderij

Bij Huis Makelaardij zijn we van alle markten thuis: van een startersappartement in het centrum van Emmen, tot een vrij gelegen woonboerderij inclusief stallen en landerijen!


Gratis waardebepaling!

Bent u voornemens u huis te verkopen? Bel ons dan voor het maken van een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis ten behoeve van de verkoop. We geven u een degelijk advies met betrekking tot de verkoopkansen, realistische waarde van de woning en informatie ten aanzien van de actuele marktsituatie. U kunt ons bereiken op het rechtstreekse nummer: 0591-548182.