Oosterdiep WZ 83 EMMER-COMPASCUUM

€ 169.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Deze leuke VRIJSTAANDE woning is aan vis- en vaarwater gelegen in het zo kenmerkende veenkoloniale gebied van Zuid-Oost Drenthe. Emmer-Compascuum is een heerlijk en rustige omgeving tussen Emmen en de grensstreek. Deze locatie behoort tot één van de oudere woonlocaties nabij het centrale gedeelte van het dorp en biedt heerlijk vrij uitzicht aan voor- en achterzijde. De royale kavel is toegankelijk middels een eigen oprit en de achterzijde is via de woning en de naastgelegen garage goed te bereiken. Aan de achterzijde ligt een diepe tuin in zuidwestelijke richting, waardoor tot 's avonds laat van de zon kan worden genoten. Het woonhuis is nog prima te verduurzamen en kan met moderne apparatuur, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en zonnepanelen, comfortabel worden bewoond. Voor een jong stel, maar ook een compleet gezin biedt dit woonhuis volop betaalbare kansen voor het 'vrije leven' met alle voorzieningen in de nabijheid.

INDELING:
Begane grond:
Entree/hal (ca.3m²) met opgang naar boven; woonkamer aan de voorzijde van de woning (ca.20m²); zelfstandige ruime woonkeuken voorzien van eetgedeelte (ca.15m²); badkamer voorzien van een douchecabine en toilet (ca.5m²); hal met kelder; berging (ca.20m²); aangebouwde garage (ca.13m²).

Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken, overloop, 3 slaapkamers op de verdieping (resp. ca.5m², ca.10m² en ca.17m²).

Bergzolder:
Te betreden d.m.v. vlizotrap

EXTRA INFO
- Volop mogelijkheden tot uitbouw en verduurzaming.
- Tuin is voorzien van een eigen waterbron, tuinschuur en elektra.
- Bij deze woning is sprake van erfpacht.
- Blijvend vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.

Bent u straks de eigenaar van deze woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo, Zuidbroek en Assen.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Vraagprijs € 169.000 ,- kosten koper
Status Verkocht
Bouwjaar 1905
Oppervlakte 1169m 2 (97m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming Geiser eigendom

Buitenruimte

Tuin Achtertuin
Ligging Aan water, aan rustige weg, aan vaarwater
Garage Aangebouwd hout. voorzien van elektra
Schuur Aangebouwd steen

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182