Voor u zoeken

Wij helpen u graag om een nieuw huis te vinden

Stel, u heeft besloten een huis te kopen. Welke stappen neemt u vervolgens voordat u uiteindelijk de sleutel van uw nieuwe woning krijgt? Eén belangrijke stap mag u niet overslaan: het inschakelen van Huis Makelaardij. Samen met ons zet u uw woonwensen op een rij. Wat zijn uw toekomstplannen, heeft u veel of weinig tijd om te kopen of te bezichtigen en in welke regio zoekt u? En niet op de laatste plaats: wat zijn uw financiële mogelijkheden? Huis Makelaardij loodst u deskundig en onafhankelijk door het hele proces heen en zorgt voor een zorgeloze aankoop van uw nieuwe huis. 


Altijd als eerste op de hoogte

Huis Makelaardij doorloopt het uiterst actuele NVM-computersysteem dat inzicht geeft in alle te koop staande woningen bij makelaars per regio. Wij kijken en vergelijken continu de gegevens met uw woonwensen. Uiteraard houden wij ook de woningadvertenties in kranten en bladen in het oog om het huis te vinden dat bij uw wensen aansluit.


Oriënteren en wensen in beeld brengen

Huis Makelaardij zal u aanraden zelf ook actief te zijn en u reeds te oriënteren in de regio. Neem eens een kijkje in de verschillende gemeenten en wijken die u bevallen. Zo leert u de woningen kennen die u aanstaan en weet u wat de prijzen zijn. U maakt zo kennis met de buurt en de faciliteiten zoals scholen en winkels. Als uit uw eigen bevindingen blijkt dat u uw woonwensen wilt bijstellen, bespreekt u dit vanzelfsprekend met ons. 


Informatie voorziening

Gedurende de zoekperiode kunnen wij u per e-mail en desgewenst telefonisch op de hoogte houden van het nieuwe aanbod (NVM-makelaars) dat voldoet aan uw zoekprofiel. U wordt dus iedere dag op de hoogte gehouden en hoeft niet zelf te zoeken! U bent dus altijd als eerste op de hoogte van het laatste aanbod. Daar kunt u uw voordeel mee behalen! 


Huis gevonden en dan?

Op het moment dat u een geschikte woning gevonden heeft, kunnen wij u verder helpen met advies over het pand, de ligging en de nabije omgeving. Desgewenst onderhouden wij het contact met de verkopend makelaar en gaan we mee met bezichtigingen, dit in combinatie met een aankoopopdracht.