Zuiderweg 23 SLOCHTEREN

€ 345.000,- kosten koper Maandlasten berekenen

Omschrijving

Als u altijd al heeft willen wonen in het prachtige Slochteren, dan is dit uw kans! Deze royaal verbouwde eengezinswoning is gelegen aan de Zuiderweg van Slochteren. Het geheel beschikt over twee slaapkamers en een ruime moderne keuken op de begane grond. Vanwege de badkamer op de begane grond, wordt comfortabel slapen en baden beneden mogelijk. Daarnaast is de bovenverdieping zeer creatief verbouwd en verduurzaamd, waarbij nog twee extra slaapkamers zijn gerealiseerd. Deze zijn eventueel ook te gebruiken als kantoor-/hobbyruimte. De woning is voorzien van een inpandige garage en voldoende ruimte in de tuin. 
Slochteren beschikt onder andere over het historische landgoed 'Fraeylemaborg', supermarkt, sportcomplex, warme bakker en diverse horecagelegenheden. Het dorp is tevens gelegen aan de N387, en dus vanuit de omgeving met de auto goed bereikbaar. 
INDELING
Begane grond:
Entree/hal voorzien van trapopgang naar boven en meterkast; L-vormige woonkamer (ca.35m²) met eetgedeelte; moderne en keurig afgewerkte gesloten keuken (ca.14m²); moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche (ca.3m²); slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van inbouwkast  (ca.17m²); slaapkamer aan de achterzijde van de woning (ca.8m²); wasruimte met CV-installatie (ca.6m²); toilet voorzien van fonteintje; van binnenuit bereikbare garage (ca.21m²) voorzien van bergzolder (ca.15m²). 
Verdieping:
Middels vaste trap te bereiken; gehele verdieping voorzien van knieschotten; overloop voorzien van dakramen (ca.7m²); twee slaapkamers (resp.ca.12m² en 13m²). 
Buiten:
Verzorgde tuin voorzien van tuinhuis (ca.12m²). 
INFO
- Energielabel B
- Volledig verbouwde verdieping 
- Levensloopbestendig wonen
- ca. €25.000,- aan subsidie nog beschikbaar
Bent u straks de eigenaar van deze woning? Neem contact met ons op en vraag naar de financiële mogelijkheden. Dat kan natuurlijk ook bij een van onze kantoorlocaties in Exloo, Zuidbroek en Assen.
*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Pandinformatie

Prijs € 345.000 ,- kosten koper
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1972
Oppervlakte 438m 2 (141m 2 woonoppervlakte)
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Soort woonhuis Eengezinswoning , vrijstaande woning
Verwarming

Buitenruimte

Tuin
Ligging
Garage
Schuur

Bent u geïnteresseerd geraakt?
Wij geven u graag een rondleiding!

0591 548 182